Gordon verkoopt eindelijk villa in Blaricum

Door Redactie
Gordon verkoopt eindelijk villa in Blaricum

Hij wil er al een tijdje vanaf, en dat is eindelijk gelukt. Gordon heeft zijn villa in Blaricum verkocht. Zo laat hij weten aan Shownieuws.

De plek waar hij werd overvallen en waar de zanger herstelde van zijn verslavingen.

Paar miljoen

Het Gooise stulpje stond te koop voor 2,9 miljoen euro. Het is niet bekend welke bedrag de zanger er uiteindelijk voor gekregen heeft. Gordon is heel blij dat het eindelijk gelukt is om de villa, die volgens hem niet te bewaken is, te verkopen.

Niet aan de man te brengen

De zanger probeert al sins 2013 zijn villa te verkopen. Maar dat lukte niet, drie jaar later in 2016 deed Gordon ook een poging. Ook deze mislukte. Twee jaar geleden, in 2019 zette de zanger weer een bord in de tuin. Ook toen het lukte het niet. Nu dus wel.

Bye bye huis

Wie het huis koopt krijgt een woning van 471 vierkante meter. De woning is onder meer voorzien van een zwembad met bar, een gym en een keuken. 'Gelachen, gehuild, gefeest, gedanst op deze bijzondere plek. Maar het is tijd voor verandering en een ander leven. Ik verkoop een stuk van mijn energie die dit huis zo te gek maakt. Hier gaan andere mensen gelukkig worden, dromen en een toekomst opbouwen', zo schreef Gordon indertijd op Facebook.

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.