• Borsato

Gordon verklaart over Marco Borsato: 'Ik wist het al een paar jaar'

Door Redactie
Gordon verklaart over Marco Borsato: 'Ik wist het al een paar jaar'

In het onlineprogramma BOOS van BNNVARA volgde meer beschuldigingen aan het adres van Marco Borsato. Hij zou in zijn functie als coach bij The Voice of Holland en The Voice Kids verscheidene kandidates en medewerkers hebben betast. Gordon laat zich in de podcast Geroezemoes uit over deze aanklachten.

Heuckeroth gaat er vanuit dat dat meisje het niet verzint en de waarheid vertelt. 'Ik wist het al een paar jaar en ik geloofde het in eerste instantie niet', aldus Gordon. 'Ik dacht: dat waait wel over. Ik schrok eigenlijk van het feit dat het naar buiten kwam. Ik dacht meteen: jezus is het dan toch waar? Het blijkt dus wel waar te zijn, dus dat is een hard gelag.'

Pijnlijk

De zanger vervolgt: 'Zoals ik Marco ken, denk ik dat ik met vele mensen kan zeggen dat ik heel veel dingen van hem had verwacht, maar dit niet. Heel pijnlijk om dit te horen. Om zoiets te doen is wel het laagste station wat je kunt bereiken.'

The Voice of Holland

Marco Borsato ligt sinds eind 2021 onder vuur vanwege vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag. Een 22-jarige vrouw deed aangifte van 'onzedelijke betastingen' door de zanger. In januari beschuldigden nog enkele oud-kandidates en medewerkers van The Voice of Holland de artiest van ongewenste aanrakingen. Op dit moment loopt er een onderzoek naar de gebeurtenissen.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.