Gordon reageert op beschuldiging dierenmishandeling: 'Ik word er zó moe van'

Door Redactie
Gordon reageert op beschuldiging dierenmishandeling: 'Ik word er zó moe van'

Gordon (52) is helemaal in de wolken met zijn nieuwe gezinslid. De puppy Toto is zijn steun en toeverlaat de laatste tijd en krijgt zelfs een eigen programma. Maar daar is de Koninklijke Hondenbescherming het totaal niet mee eens.

Dat is te lezen in een tweet die de bond verstuurde naar SBS. 'De hond behoort tot een soort met een te korte snuit, krijgt te weinig lucht en lijdt. Onbedoeld aandacht hieraan geven staat gelijk aan het promoten van dierenmishandeling', maken ze duidelijk.

Hartverscheurend

In een video op Facebook laat Gordon van zich horen. 'Het spijt me dat ik een hondje heb genomen die het helemaal naar zijn zin heeft en die gewoon volledig gezond is', aldus de zanger. 'Dat er weer instanties zijn die gewoon zonder enige kennis of wat dan ook weer moeten reageren. Ik word er zó moe van. Het is zo hartverscheurend. Zo’n beestje dat gewoon helemaal gezond is en goed is.'

Lik mijn reet

Hij vraagt zich dan ook af wanneer hij het wél goed kan doen. 'Als je een beestje zo’n huis kan geven. Gewoon geen woorden voor. Daar lusten de honden geen brood van. Get a f*cking life. De Koninklijke Hondenbescherming. Nou, echt, lik mijn reet!' En dat is niet het enige wat Gordon erover te zeggen heeft. Aan Shownieuws vertelt de zanger nog dat hij enorm zijn best gedaan heeft om eventuele doorfok te voorkomen.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders
Gordon reageert op beschuldiging dierenmishandeling: 'Ik word er zó moe van'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.