Gordon nog steeds 'ondersteboven' van recente verloving met Gavin

Gordon is nog steeds helemaal 'ondersteboven' van het huwelijksaanzoek van zijn vriend Gavin Rozario.

Gordon Heuckeroth
© Brunopress

Op Instagram bedankt de zanger woensdag iedereen voor alle reacties.

Gordon gaat trouwen

De Amsterdammer maakte zondag bekend dat zijn geliefde op de knieën was gegaan. De twee hebben sinds hun verloving veel reacties gehad. 'We willen iedereen bedanken die zo massaal en leuk hebben gereageerd op ons voorgenomen huwelijk', schrijft Gordon. 'En Gavin voelt zich helemaal welkom door alle leuke lieve berichten aan hem!!'

De tekst gaat verder onder de post.

Verloving

Gavin vroeg Gordon tijdens hun vakantie op de Malediven ten huwelijk. De twee, die sinds begin dit jaar samen zijn, willen komend najaar trouwen.

'Geen golddigger'

Gordon is absoluut niet bang dat zijn verloofde Gavin een golddigger zou zijn. Volgens Gordon heeft zijn vriend 'een heel goede baan' bij modehuis Burberry en heeft hij zijn zaakjes voor elkaar.

'Heel Nederland heeft getuige kunnen zijn van mijn liefdesleven de afgelopen twintig jaar: het is natuurlijk een puinhoop geweest. En ik had er ook heel eerlijk gezegd niet meer op gerekend', zei Gordon maandagmiddag in het Radio 538-programma De 538 Middag met Frank in een reactie op het nieuws dat hij gaat trouwen. Met Gavin is echter alles anders, stelde hij.

Bron: ANP, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!