Gordon neemt op Instagram 'afscheid' van huis

Door Redactie
Gordon neemt op Instagram 'afscheid' van huis

Gordon heeft op Instagram 'afscheid' genomen van zijn huis in Blaricum, waaruit hij in mei vertrekt. 'En dan ineens was je weg... mijn hart, ziel en zaligheid zat in je en ik laat je dan ook gaan met een goed vervuld gevoel', schrijft de zanger en presentator, die nieuwe kopers heeft gevonden.

Op 1 mei trekt hij de deur achter zich dicht. Gordon zegt nooit 'echt compleet gelukkig' te zijn geweest in het huis, maar dat verwijt hij vooral aan de onrust in zichzelf en niet aan het huis. 'Wat heb ik genoten van je energie', laat Gordon weten, die er naar eigen zeggen 'waanzinnige feesten' heeft gehouden. 'Ik heb er vreselijk gelachen maar ook best wel veel gehuild. De laatste traan laat ik op 1 mei als ik de deur voorgoed achter me dichttrek'.

Amsterdam

Gordon vertrekt eerst even naar Amsterdam en denkt daar na over waar hij definitief wil gaan wonen. 'Een beetje onwennig zal het zijn, maar die ene dichte deur zal de andere openen'.

Geweldige mensen

Onduidelijk is wie het huis van de zanger heeft gekocht. Wel schrijft hij dat de nieuwe bewoners 'geweldige mensen' zijn.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Gordon neemt op Instagram 'afscheid' van huis

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.