Gordon na bestorming Capitool: 'Zodra het weer kan ga dit doen!'

Gordon na bestorming Capitool: 'Zodra het weer kan ga dit doen!'

Gordon laat van zich horen na de bestorming van het Capitool, dat afgelopen woensdag plaatsvond in Washington. Hij vind het vreselijk dat 'een narcistische gek' zo ver kon gaan. En daarom neemt hij een resoluut besluit. 

'Zodra het weer kan ga ik dit doet doen als stedentrip!', laat Gordon weten op Instagram. Hij plaatst een paar vakantie kiekjes waarbij de zanger vrolijk poseert voor het enorme gebouw in Washington. 

Strijdtoneel

'Twee jaar geleden naar Washington geweest, waanzinnige stad met cultuur en historie', schrijft Gordon donderdag op Instagram. 'Gisteren het strijdtoneel van het residu van een narcistische gek die men zo ver heeft laten komen!' Uit de post blijk dat Gordon het vreselijk vindt dat zo'n prachtige stad is aangevallen. 

De tekst gaat verder onder de foto

Gestrand in Zuid-Afrika

Voorlopig is van reizen nog geen sprake voor Gordon. De entertainer - die zelf ook werd getroffen door het virus - zit al enkele weken in zijn huis in Zuid-Afrika omdat hij door de coronamaatregelen niet naar Nederland kan. Zijn management verwachtte eind december dat hij pas eind januari terugkeert.

Bijkomen van alles

Volgens vriendin Patty Brard kon hij daar nu even 'uitpuffen' na dit zware jaar. In september was de zanger slachtoffer van een gewelddadige overval in zijn eigen huis. Daarbij werd hij mishandeld en werden zijn pinpas, creditcards en sieraden meegenomen.

Doodsbang

De 52-jarige zanger zei daarover dat hij nog dagelijks bang is in zijn eigen huis. 'Dat ze door mijn ramen heen schieten', geeft hij als voorbeeld. 'Ik kijk twee keer voordat ik naar de keuken loop, want dat is nog helemaal open. En dan ga ik snel weer terug.'

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.