• Showbizz

Gordon maakt nog drie programma's voor RTL

Door Redactie
Gordon maakt nog drie programma's voor RTL

Voordat Gordon in januari overstapt naar SBS6 maakt hij nog drie programma's voor zijn huidige werkgever RTL. Naast The Voice Senior zijn dat de programma's Screentest en Gordon in Wonderland, vertelde hij in RTL Boulevard

Screentest

In The Voice Senior vormt Gordon vanaf vrijdagavond 24 augustus samen met Gerard Joling een coachduo. In het programma Screentest gaat Gordon op zoek naar nieuw, onbekend presentatietalent. Gordon laat de deelnemers diverse opdrachten uitvoeren. De deelnemers worden bij de uitvoering van deze opdrachten op locatie en in de studio beoordeeld door een driekoppige jury, onder vast voorzitterschap van Robert ten Brink.

Vast gezicht

Gordon, die zestien jaar lang te zien was bij RTL, zei dat hij dit jaar afscheid wil nemen van RTL met het nieuwe programma Gordon in Wonderland. Dat is volgens een woordvoerder van RTL een programma waarin Gordon excentrieke types opzoekt en portretteert.

Nieuwe programma's

Over zijn nieuwe programma's die hij bij Talpa gaat maken kan hij nog weinig kwijt. Wel zegt hij het een uitdaging te vinden om ook onlineprogramma's te gaan maken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Gordon maakt nog drie programma's voor RTL

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)