• Showbizz

Gordon komt verliefd terug van vakantie in Thailand

Door Redactie
Gordon komt verliefd terug van vakantie in Thailand

Gordon heeft een uitstekende vakantie gehad op Thailand. De zanger en presentator is 'verliefd' teruggekeerd naar Dubai.

Op Instagram is Gordon vooral te spreken over de Thai zelf. 'Zo lief en super vriendelijk! Hadden we dat in NL ook maar', schrijft hij. 'Kijk hoe men met elkaar omgaat. Hoe mooi bij elke ontmoeting je handen voor je gevouwen en je met alle egards behandelen en begroeten.' Toch is de ondernemer wel blij dat hij weer naar huis vliegt en zijn hondjes kan gaan knuffelen. 

Bijna dood

Afgelopen week deelde Gordon vanaf zijn vakantieadres nog het opvallende bericht dat hij de week ervoor bijna was gestorven omdat hij op eigen initiatief was gestopt met het spuiten van insuline. De presentator, die lijdt aan diabetes, dacht dat hij dat niet meer nodig had omdat hij flink was afgevallen. Gordon was naar Thailand afgereisd om de laatste kilo's kwijt te raken om op zijn streefgewicht te komen. Hij is in totaal zo'n 25 kilo afgevallen. 'Voel me echt super goed en hier in Thailand zijn het de laatste (ki)loodjes ook al ben ik echt tevreden met mijn resultaat nu. Het beetje buik zal ik blijven houden maar is ok', zo meldde hij al eerder tevreden.

Bron: ANP | Beeld:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.