Gordon heeft lak aan kritiek op emigratie Dubai: 'Voor alle zeikerds en azijners!'

Door Redactie
Gordon heeft lak aan kritiek op emigratie Dubai: 'Voor alle zeikerds en azijners!'

Gordon (53) krijgt één vraag sinds zijn emigratie vaak naar zijn hoofd geslingerd: 'Is het niet te warm in Dubai?' De presentator is er helemaal klaar mee en heeft een boodschap aan 'zeikerds en azijners'.

Op zijn Instagram Stories deelt hij een screenshot van het weer in Dubai: het is op dit moment 23 graden. Absoluut niet te heet, vindt Gordon. 'Voor alle zeikerds of Dubai niet te warm is', sneert hij. 'En voor alle azijners die denken dat Dubai te heet is.' De BN'er hoopt hiermee af te rekenen met de kritiek op zijn nieuwe woonplaats.

Rel rond Gordon

Gordon is ook verwikkeld in een rel die zich achter de schermen afspeelt. Dat Gordon als jurylid van K2 zoekt K3 voor de nodige consternatie zou gaan zorgen, stond voor iedereen van tevoren al vast. Hij neemt immers nooit een blad voor de mond. Wat er achter de schermen van het programma zou zijn gebeurd, heeft echter niemand zien aankomen!

Licht ontvlambaar

De licht ontvlambare Gordon blijkt namelijk knallende ruzie te hebben gemaakt met collega-jurylid Samantha Steenwijk én met Gert Verhulst, de machtige Studio 100-baas. ‘Het ging vanaf het begin af aan niet soepel,’ vertelt een bron, die achter de schermen van het programma werkt, aan Story. ‘In Vlaanderen zijn de omgangsnormen al wat anders dan hier, en Gordon is zelfs voor Nederlandse begrippen extreem direct. Dat had allemaal nog best los kunnen lopen. Maar in Nederland was het programma geen succes (in Vlaanderen werd het wel goed bekeken) en dat zorgde voor chagrijn bij Gordon. In de studio is daarover op een gegeven moment ruzie ontstaan tussen Gert Verhulst en Gordon. Daarna is Gordon scheldend weggelopen. Naar wat ik ervan heb begrepen, hoeft hij er niet op te rekenen dat hij ooit nog wordt gevraagd voor een productie waar Studio 100 bij betrokken is.’ 

Gordon heeft lak aan kritiek op emigratie Dubai: 'Voor alle zeikerds en azijners!'

Beeld: Peter Smulders / Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.