Gordon heeft 'een van de mooiste horecazaken van Nederland' geopend

Door Redactie
Gordon Burger Room

Gordon is hartstikke blij met zijn nieuwe hamburgerzaak, dat laat hij weten op Instagram. Als we de foto's mogen geloven, blijkt zijn luxe burgertent nu al een succes. 

"Ik durf echt te zeggen dat ik een van de mooiste horecazaken van Nederland heb geopend. Zoveel complimenten over de inrichting en het meubulair", schrijft hij bij zijn foto's op Instagram.

The Wizard of Oz

Het interieur van The Burger Room is geïnspireerd op de film The Wizard of Oz, die dit jaar 80 jaar bestaat. "Het thema staat synoniem voor mijn leven. Ik denk dat ik als klein jongetje zo geïnspireerd ben geraakt door deze film", vertelt Gordon aan Nu.nl tijdens de feestelijke opening van zijn restaurant.

Ondernemen

Naast zingen, presenteren en entertainen, kan Gordon dus ook ondernemen. In 2014 opende hij zijn eerste koffietent in Blaricum. Blushing, zoals de tent heet, werd een groot succes en er volgden algauw twee locaties: een in Amsterdam en een in Rotterdam. In oktober vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat de Rotterdamse Blushing haar deuren moest sluiten.

"Ondernemen is risico’s nemen en dan moet je doorschakelen. We zijn met Blushing bezig om te groeien, maar als er stagnatie inzit, dan moet je dat oplossen en dat heb ik nu gedaan. Ik leg de focus op mijn twee goedlopende zaken in Amsterdam en Blaricum en op andere mooie horecaplannen. Er gaat een deur dicht en er gaat vast weer een raam open", zei Gordon toen in een interview met AD.

Hamburgers

Inmiddels heeft Gordon een nieuwe zaak: The Burger Room. Afgelopen maandag werden de deuren van deze fancy hamburgertent geopend in Amsterdam Zuid. Op Instagram liet hij weten dat zijn restaurant op de 'eerste dag vanaf de eerste seconde' al meteen helemaal vol zat.

Gordon heeft 'een van de mooiste horecazaken van Nederland' geopend

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram, AD, Nu.nl | Beeld: Peter Smulders