Gordon haalt uit naar André Hazes om vakantie op Bonaire

Door Redactie
Gordon haalt uit naar André Hazes om vakantie op Bonaire

Gordon heeft hard uitgehaald naar André Hazes in zijn podcast GorDonDiablo. Hij vindt dat André liegt over zijn verblijf op Bonaire. 

André en Monique op Bonaire

Ondanks het negatieve reisadvies besloten André Hazes en Monique Westenberg om in februari naar Bonaire af te reizen. Zelf claimt het stel naar Bonaire te zijn gegaan om goede doelen te steunen. Daar gelooft Gordon maar weinig van.

Liegen

In de podcast bespreekt Gordon met Sander Schimmelpenninck en dj Don Diablo de BN'ers die de afgelopen tijd naar tropische oorden zijn vertrokken, ondanks het negatieve reisadvies. Zo hebben ze het over Katja Schuurman en John Ewbank en zijn vrouw Kelly Weekers. Gordon heeft hier wel een mening over: 'Waarom gaan mensen liegen? Net zoals André Hazes bijvoorbeeld.'

Vrijwilligerswerk

'Die gaat zeggen dat hij vrijwilligerswerk doet. Ze maken er gewoon een verhaal van...', vervolgt hij. Gordon denkt dat het stel er gewoon is om lekker vakantie te vieren. Dat terwijl Monique erg haar best doet om op social media te laten zien dat ze wel degelijk voor een goed doel op Bonaire is. Ze plaatst er verschillende berichten over op Instagram.

Management

Het management van André en Monique liet eerder weten: 'André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire vanwege de werkzaamheden voor FKK Animal Rescue Bonaire en de inzet voor Donkey Sanctuary Bonaire'.

Corona-testevent

Dat je na een bezoek aan Bonaire niet in thuisquarantaine hoeft, komt goed uit voor de zanger. André treedt op 7 maart namelijk op bij het corona-testevent in de Ziggo Dome.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.