Gordon grijpt na twee jaar weer naar de microfoon

Door Redactie
Gordon weer zingen

Gordon heeft vandaag op Facebook aangekondigd dat hij weer gaat zingen na twee jaar! Vanmiddag opent hij in Meppel een nieuwe zorginstelling en van de organisatie kreeg hij de vraag of hij wat liedjes wilde zingen.

"Na twee jaar pak ik dus de microfoon weer ter hand en ik ben gewoon nerveus... Maar wat leuk om dit te mogen doen", schrijft de presentator op zijn Facebook. Hij zal zijn optreden eindigen met 'Niemand mag alleen zijn', een nummer dat hij samen met Gerard Joling schreef voor eenzame ouderen.

Geer & Goor

Na het kijken van de beelden, begrijpt Gordon niet waarom hij en Gerard geen programma's meer maken voor ouderen, zoals Geer & Goor: waarheen, waarvoor? Het duo was de afgelopen jaren succesvol met hun programma's om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. 

"Er is nog zoveel eenzaamheid in de maatschappij. Door bij RTL te tekenen, heeft Gerard dit programma opgeblazen", schrijft hij. Vorige maand werd bekend dat Gerard twee jaar lang exclusief programma's gaat maken voor RTL. Zelf is Gordon sinds vorige zomer getekend bij Talpa, dus een samenwerking zit er voorlopig niet in.

"Misschien moet ik dan gewoon maar alleen op pad gaan, maar mijn hart ligt gewoon bij de ouderen van Nederland", voegt Goor eraan toe.

Afscheid nemen bestaat niet

Gordon gaf in november 2016 twee afscheidsconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw. Na een zangcarrière van 25 jaar vond de zanger het wel even welletjes, maar daar komt nu alsnog verandering in.

Gordon grijpt na twee jaar weer naar de microfoon

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Facebook, AD | Beeld: Peter Smulders, YouTube