Gordon gaat dít nieuwe programma presenteren

Door Redactie
Gordon gaat dít nieuwe programma presenteren

Gordon gaat voor RTL4 een eigen talkshow presenteren met de titel Dr. Gordon. De naam van de show is een knipoog naar de Amerikaanse Dr. Phil. Gordon: ''Ik ga allerlei gesprekken aan over relaties en andere problemen en we proberen tot oplossingen te komen'', vertelt Gordon in De Telegraaf.

Lief en Leed

''Het is wat Maya Eksteen jaren geleden deed in Lief en leed'', onthult de presentator over de inhoud van Dr. Gordon. Lief en Leed was een talkshow over liefde en seks en werd van 1994 tot 1997 uitgezonden. Gordon keert begint volgend jaar terug op televisie met de revival van de datingshow Op Goed Geluk.

Zaterdagavondshow

"Ik vond het vroeger al zo leuk met die leuke Carry Tefsen met haar snerpende onvervalste Amsterdamse stem met dito accent, heerlijk'', vertelt Gordon op Facebook. "Iets ouds weer nieuw leven in blazen is niet altijd een garantie voor succes maar ik kan je zeggen dat dit goed is geworden en meer dan ik verwacht had." De eerste uitzending van Op Goed Geluk is zaterdag 20 januari te zien. Volgens Gordon zijn er ook nog plannen voor een andere zaterdagavondshow, waar binnenkort een besluit over wordt genomen.

Gordon gaat dít nieuwe programma presenteren

Beeld: Peter Smulders | (ANP)