Gordon en Estelle: 'Het is echt ijzersterk wat we hebben'

Door Redactie
Gordon en Estelle: 'Het is echt ijzersterk wat we hebben'

Estelle Cruijff en Gordon delen lief en leed met elkaar. “We hebben al zo veel meegemaakt, ook met elkaar. We kennen elkaars verhalen, we weten van het verdriet en van het geluk. Het is echt ijzersterk wat we hebben”, vertellen Gordon en Estelle in een duo-interview met 100%NL Magazine.

Bijzonder

Gordon: “We hoeven elkaar maar aan te kijken en we weten gelijk hoe laat het is. Dat is best bijzonder.” Estelle vertelt dat ze van dezelfde humor met zelfspot houdt, net als Gordon. “Humor is voor mij sowieso vaak zelfspot en nooit om een ander te kakken te zetten. Het tegenovergestelde”, vertelt Estelle. De twee leerden elkaar kennen tijdens Estelle’s huwelijk met Ruud Gullit in het jaar 2000, waar Gordon optrad. “Sinds die tijd is er een klik tussen ons.”

Nieuw tv-duo

De twee vormen samen een nieuw tv-duo. Voor het nieuwe RTL 4-programma Gordon & Estelle: weg ermee gaan ze samen op budgetvakantie. Estelle: “We weten waar we aan gaan beginnen, maar zijn natuurlijk hele andere vakanties gewend. Dus het zal ook bikkelen worden en we zullen zeker klagen. Maar het is ook heel gezellig en leuk.”

Gordon en Estelle: 'Het is echt ijzersterk wat we hebben'

Beeld: Edwin Smulders