• Liefde

Gordon deelt smoorverliefde foto met vlam Jeffrey

Door Redactie
Gordon deelt smoorverliefde foto met vlam Jeffrey

Gordon en vlam Jeffrey zijn smoorverliefd. De presentator deelt een nieuw kiekje met de 24-jarige knappe jongen en het geluk spat ervan af. 

Veel woorden maakt Gordon (53) niet vuil aan de verliefde post. Bij de twee lieve kiekjes plaatst hij alleen een hartje. 

Mooi stel

Gelukkig zijn de volgers van Gordon wel wat spraakzamer. De zanger krijgt veel gelukswensen zijn kant op. Ook collega's reageren op het mooie stel. Zo plaatst Lieke van Lexmond drie hartjes onder de post en Shirma Rouse laat weten: 'Fijn dat je liefde heb gevonden! Geniet! ❤️'

Echte liefde

De Talpa-ster is opnieuw gevallen voor de charmes van een veel jongere man, de 24-jarige Jeffrey de Visser uit Den Haag. Samen poseerden de twee maar al te graag voor Story-fotograaf Edwin Smulders. Gordon en Jeffrey zijn pas sinds kort bij elkaar, maar Gordon droomt nú al over een huwelijk met de knappe verkoper van luxe warenhuis De Bijenkorf. ‘Ik ga ze trouwen,’ vertelde Gordons goede vriendin Patty Brard in Shownieuws. ‘Er wordt inderdaad al gesproken over: Oh, als we gaan trouwen, dan moet jij het doen!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.