Gordon deelt intens verdrietig nieuws

Gordon (54) heeft afscheid moeten nemen van iemand die hem heel dierbaar is. Op Instagram staat de zanger stil bij het grote verlies.

Door Naomi Pater
Gordon

Gordon is zijn schoonmoeder verloren en dat doet hem een hoop verdriet. Bij een kiekje van hemzelf met zijn trouwe hondjes schrijft hij: 'Gisteren is mijn enige echte schoonmoeder overleden. Misschien wel het allerliefste mens dat ik ooit ontmoet heb.'

Troost van hondjes

De zanger schrijft dat zijn trouwe viervoeters hem een hoop troost bieden. 'Mijn hondjes kwamen m'n tranen opvegen en troosten me om daarna naast me in slaap te vallen.'

'Rust zacht ma'

'Alleen maar liefdevolle herinneringen en onuitwisbare momenten. Nooit zal ik een pindasoep meer proeven die zo smaakte of een pom zo uit de hemel gezonden. Rust zacht ma en eindelijk weer vrij', aldus Gordon op Instagram. 

Nieuwe liefde

Gordon was onlangs aanwezig met het afscheidsconcert van Elton John. De zanger deelde op zijn eigen Instagram beelden van het spectaculaire afscheidsconcert en was daar niet alleen. De goedlachse zanger werd vergezeld door een charmante Australiër. 

Door de romantische video werd het meteen duidelijk dat de twee het wel erg gezellig hadden met elkaar. Gordon en de nog onbekende man zoenen elkaar zelfs liefdevol op beeld. Het is vooralsnog onduidelijk of deze Australische spetter ook daadwerkelijk Gordon zijn nieuwe liefde is. 

Bron: Shownieuws

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!