Goede vriendin van Yolanthe Sneijder-Cabau verongelukt

Door Redactie
Goede vriendin van Yolanthe Sneijder-Cabau verongelukt

Afgelopen zondag is een goede vriendin van Yolanthe Sneijder-Cabau slachtoffer geworden van een vliegtuigongeluk in Iran. Mina Basaran was een van de elf inzittenden die allen zijn omgekomen. Dat laat Yolanthe weten via een post op haar Instagram.

De actrice plaatste gisteren een foto op Instagram met de volgende beschrijving: "Ik kan geen geen woorden vinden om te omschrijven hoe intens verdrietig ik ben. Ik kan niet eens geloven dat ik dit bericht schrijf. Ze was geliefd en werd bewonderd. Ze had het hart van een engel. Geen woorden of daden kunnen de pijn en het verdriet van haar familie wegnemen. Mag God haar prachtige ziel in vrede laten rusten en kracht geven aan de lieve familie Basaran," staat er bij drie foto's van haar en Mina.

Vriendin Yolanthe omgekomen

De Turkse Mina Basaran was samen met zeven vriendinnen onderweg van Dubai naar Turkije. In Dubai vierden het stel het vrijgezellenfeest van Mina. Op de weg naar huis vlogen de Turkse vrouw en haar vriendinnen in het privévliegtuig van haar vader, zakenman Huseyin Basarin. Niemand overleefde de crash, inclusief drie bemanningsleden. Tijdens de vlucht is het vliegtuig in de sneeuw tegen een berg gevlogen en toen geëxplodeerd. Dat meldde het Iraanse persbureau Fars gisteren.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Goede vriendin van Yolanthe Sneijder-Cabau verongelukt

Beeld: Peter Smulders