Goed nieuws: zus Anouk Smulders ontslagen uit het ziekenhuis

Door Redactie
Goed nieuws: zus Anouk Smulders ontslagen uit het ziekenhuis

Anouk Smulders deelt vandaag positief nieuws na een intens zware periode. Haar zus is namelijk ontslagen uit het ziekenhuis en om dat te vieren doen de twee een vrolijk dansje. 

Bij haar grote zus werd eind mei acute leukemie geconstateerd en ze moest een beenmergtransplantatie ondergaan. 'Het valt niet onder woorden te brengen wat dit met haar en ons als familie doet. Een totale mokerslag voor allemaal', begon Anouk toen haar verhaal. 'Na twee pittige chemo kuren is bekend dat zij een beenmergtransplantatie moet ondergaan... daarmee is een wereld voor ons open gegaan. De angst, het wachten, het zoeken naar een donor.'

Ontslagen

Maar nu is er een lichtpuntje voor de familie Smulders. 'Mijn zus is ontslagen uit het ziekenhuis! ?. Weer een enorme mijlpaal! Gas erop sis! ??. #thisishowweroll#allesomhaaraanhetlachentekrijgen#wearefamily #lijflied', schrijft Smulders bij het filmpje waarop ze in dokterskleding We Are Family zingen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram