Goed nieuws voor oud-snowboardster Bibian Mentel, operatie is geslaagd

Bibian Mentel staan

Gisteren bracht Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, het vreselijke nieuws naar buiten dat de oud-snowboardster alweer onder het mes moest. Gelukkig kan hij vandaag met positief nieuws komen, want de operatie is geslaagd!

'Goed nieuws!!,' begint Edwin zijn bericht op Facebook. 'Na weer een aantal spannende uren kan ik nu laten weten dat de operatie goed is gegaan!'

Gelachen

Verder nieuws is er nog niet, want Bibian heeft nog veel rust nodig. 'Bibian ligt nog op de uitslaapkamer en door de Corona regels mag ik helaas nog niet naar haar toe maar ik heb begrepen dat ze al weer een eerste lach heeft laten zien!'

Spannende tijd

Toch blijft het nog een spannende tijd voor de oud-snowboardster en haar man. 'Doordat Bibian haar lichaam na alle zware operaties, bestralingen en medicijnen wat zwakker is dan normaal moeten we vooral de komende 48u nog even duimendraaien dat er geen nabloedingen of infecties optreden en ze dus voorspoedig hersteld. Bibian kennende ligt ze waarschijnlijk al plannen te maken voor de Kerst en dan knallen we straks gewoon toch ook weer 2021 in!!,' aldus Edwin. 

De tekst gaat verder onder de foto

LEEF

Op dit moment kun je op Videoland een documentaire zien over de oud-snowboardster. In Bibian Mentel LEEF liep documentairemaker Jesse Bleekemolen een jaar lang mee met de de oud-snowboardster.

Andere kant

"Iedereen kent me als de goedlachse Bibian maar er zit ook een andere kant aan het verhaal," vertelde ze onlangs aan tafel bij Jinek. De 48-jarige Mentel, die bekend staat om haar optimistische levensvisie, is maar liefst dertien keer getroffen door kanker.

Ziekte

Ze vocht en overwon de ziekte meermaals, maar in maart 2019 werd er opnieuw kanker geconstateerd bij haar en die heeft zich inmiddels op zeven plekken in haar lichaam verder uitgezaaid.

Verdriet

"Ik wil dat er een grens zit aan mijn verdriet. We zeggen altijd, even janken en dan is het weer oké. Ik hoop dat het inspirerend is voor anderen die in zo'n situatie zitten," aldus Mentel.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.