Goed nieuws voor Kelly Weekers

Door Redactie
Goed nieuws voor Kelly Weekers

Kelly Weekers, de vriendin van John Ewbank, heeft goed nieuws! Eén van haar goede voornemens is om in 2018 een boek uit te brengen en die droom wordt werkelijkheid. 

"Dit jaar maak ik geen voornemens die gaan over het stoppen met dingen, maar kijk ik juist naar wat ik wél wil doen", schrijft Kelly. "In 2018 wil ik mijn eerste boek schrijven en een verre reis maken mét baby!", zegt ze.

Ook op haar website maakt de voormalig miss Nederland melding van de uitgave. ‘’Eindelijk mag ik het delen: in 2018 geef ik mijn eigen boek uit”, zegt Kelly, die in haar praktijk en masterclasses mensen motiveert tot het vinden van een gezonde balans en het leiden van een gelukkiger leven.

Kelly roept haar volgers op om inspirerende goede voornemens te delen op sociale media. Dat helpt volgens haar. Uit onderzoek van Onepoll en Canon blijkt dat ruim een derde van de ondervraagde Nederlanders vindt dat ze hun voornemens gemakkelijker volhouden als meer mensen ervan op de hoogte zijn. Kelly: "Nu is het moment om doelen te gaan stellen voor jezelf. Al kan je dit natuurlijk elke dag van het jaar doen. Enkele tips: investeer tijd, maak je doelen bekend, bepaal je korte- en langetermijnplanning en vraag om feedback. Vertrouw niet alleen op je wilskracht, maar focus op wat je werkelijk wilt bereiken en pas jezelf én je omgeving daarop aan."

Goed nieuws voor Kelly Weekers

Beeld: Peter Smulders | Bron: ANP