Goed nieuws voor fans: grote kans dat realityserie De Bauers terugkomt

Frans en de rest van de Bauers hebben misschien wel heel goed nieuws voor fans...

Familie Bauer
© Peter Smulders

Het zou namelijk zomaar kunnen dat de realityserie De Bauers een nieuw seizoen gaat maken! Frans Bauer is met AVROTROS in gesprek over een nieuwe reeks van de serie, zo schrijft het AD.

Comeback

De familie Bauer is al jarenlang razend populair en zijn dan ook al met meerdere programma's op televisie te zien geweest. Zo maakte de familie al diverse reisprogramma's met AVROTROS en RTL, waarin ze naar Amerika, Argentinië en China afreisden. 

Toch ziet een terugkeer van hun realityshow - waarover Frans twee jaar geleden al sprak - er voor de Bauers er ook wel weer goed uit. Zeker nu zijn zoons Christiaan, Jan, Frans Junior en Lucas wat ouder zijn en zelf kunnen beslissen of ze willen meedoen met het programma.

'De Bauers'

In 2003 ging de serie over een van de bekendste families uit Nederland voor het eerst van start. Toen werden Frans en Mariska gevolgd door allerlei camera's die de ins en outs van hun levens vastlegden. Het programma werd toen erg populair en won in 2004 zelfs een Televizierring. 

Terugkeer in 2006 en 2007

In 2006 en 2007 kwam de serie weer terug. Frans werd toen voornamelijk gefilmd in een aanloop naar een reeks concerten die hij zou doen. Die concerten werden uiteindelijk uitgesteld, aangezien de zanger een poliep op zijn stembanden kreeg. 

Ook anno 2023 wordt een nieuw seizoen van De Bauers vast weer enorm populair, maar of er dan ook echt een nieuwe reeks gaat plaatsvinden, dat moeten we nog even afwachten.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!