Goed nieuws voor de Meilandjes: chateau is eindelijk verkocht

Door Redactie
Goed nieuws voor de Meilandjes: chateau is eindelijk verkocht

Na het inschakelen van een Nederlands makelaarsduo is het eindelijk gelukt: Chateau Marillaux is verkocht. 'Het is een heel leuke familie', laat Martien weten aan Shownieuws.

De kopers zijn een man en een vrouw met drie dochters, waarvan twee dochters met hun mannen, kinderen en kleinkinderen definitief op het chateau gaan wonen. Martien vervolgt: 'Een Nederlands gezin, een heel leuk gezin. René (de makelaar, red.) vertelde ook toen ze daar de bezichtiging deden waren ze al helemaal aan het indelen. Dat is toch enig.'

Huren

Erica vult aan: 'We kregen heel veel mailtjes van mensen die het willen pachten of huren, maar we willen het verkopen en dat is dus nu gebeurd.' De makelaar voegt nog toe dat ze het voor een goede prijs hebben kunnen verkopen. Wel zijn er nog onderhandelingen geweest. 'Deze familie is het dus toch geworden, dat wisten we nog niet. En daarom zitten we nu dus aan de champagne.'

Spannende dag

En het is nog een spannende dag voor de Meilandjes. Vandaag horen ze namelijk ook van de makelaar of er een bod op hun woning in Noordwijk is uitgebracht.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.