• Boer zoekt Vrouw
  • Liefde

Goed nieuws voor boer Marc uit Zambia: hij is weer verliefd!

Door Redactie
Goed nieuws voor boer Marc uit Zambia: hij is weer verliefd!

We leerden viskweker Marc (39) kennen als de knappe, maar toch wat stille viskweker uit Zambia tijdens het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw. In het programma viel hij voor Annekim, maar na een tijd bleek dat zij niet genoeg voor hem voelde. Toch laat een preview van de special zien dat Marc niet lang heeft hoeven treuren: hij is weer verliefd!

De vrouw in kwestie zocht contact met hem via Facebook én woont in Nederland. Dat laatste had Marc niet zien aankomen, dat hij zou vallen voor iemand die niet in Zambia zou wonen. De preview laat ook zien dat presentatrice Yvon Jaspers de breuk tussen Annekim en Marc totaal niet had verwacht. Volgens haar waren Marc en Annekim 'voor elkaar gemaakt'.

Geschrokken

Ook voor Marc zelf kwam de breuk uit de lucht vallen. 'Ik schrok daar ook van', geeft Marc toe. De twee zijn acht maanden samen geweest, maar in juli bleek de koek op. De charmante viskweker vond daarna troost in alle liefdesverklaringen die hij via Facebook kreeg. Maar één vrouw sprong tussen al deze vele berichten uit. Hij vond haar meteen 'erg leuk'. Hoe ze heet? Dat wil Marc niet verklappen. 'Ik had niet verwacht dat ze bij mij past, omdat ze in Nederland woont.' Hij vervolgt giechelend: 'Maar inmiddels heeft ze het vliegtuig naar Zambia gepakt!'

Bron: AD.nl | Beeld: KRO-NCRV