• Glennis Grace

Glennis Grace zingt prachtig nummer ter ere van Peter R. de Vries op de radio

Door Redactie
Glennis Grace zingt prachtig nummer ter ere van Peter R. de Vries op de radio

Glennis Grace werd vorige week flink geraakt door de aanslag op Peter R. de Vries. De zangeres had zelfs even geen behoefte aan optreden. Toch herpakte ze zichzelf weer en zong vanochtend tijdens de Radio538-ochtendshow op verzoek van radio-dj Frank Dane het nummer Hero van Mariah Carey.

Eerbetoon Peter R. de Vries

Peter R. de Vries werd slechts 64 jaar. Op televisie, in de krant en op sociale media brengen velen een eerbetoon aan de overleden verslaggever. Ook op de radio wordt er stilgestaan bij zijn overlijden. Zo ook tijdens de Ochtendshow op Radio538, waar Glennis Grace een cover zing die velen kippenvel bezorgd.

Held

Frank Dane vertelt: 'Je bent een hero, Peter. Ik heb daarom Glennis Grace gevraagd om hierheen te komen en dat wilde ze doen. En daar ben ik heel erg dankbaar voor. We wensen de familie, vrienden en nabestaanden heel veel kracht en sterkte', besluit hij.

De tekst gaat verder onder de post.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 538 (@radio538)

Trots en ontroostbaar

De misdaadverslaggever overleed donderdagmorgen, nadat hij op 6 juli werd neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat na de uitzending van RTL Boulevard. In een verklaring over het overlijden van Peter R. de Vries schrijft de familie: "Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ‘On bended knee is no way to be free’. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar."

Bron: Flaironline | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.