• Glennis Grace

Glennis Grace kreeg geen voorkeursbehandeling op politiebureau

Door Redactie
Glennis Grace kreeg geen voorkeursbehandeling op politiebureau

Glennis Grace heeft geen voorkeursbehandeling gekregen op het politiebureau, bevestigt een politiewoordvoerster na berichtgeving van RTL Boulevard. Volgens de politie moeten alle meerderjarige verdachten op dezelfde manier het politiebureau verlaten en worden hierin alleen voor slachtoffers en minderjarigen een uitzondering gemaakt.

RTL Boulevard schrijft dat de 43-jarige zangeres urenlang discussie voerde met de politie en het OM, omdat zij samen met haar zoon met een auto vanaf de binnenplaats naar buiten wilde, in plaats van via een hek in de steeg. Dat om de media te vermijden, die daar al uren stonden. Maar de politie wilde geen uitzondering voor haar maken, schrijft RTL Boulevard op basis van informatie van ingewijden.

Zelfde behandeling

'Alle verdachten worden op dezelfde manier behandeld', zegt de woordvoerster tegen het ANP. 'Als een verdachte zo'n verzoek doet, dan gaan wij dat niet inwilligen. Alle verdachten verlaten op dezelfde manier het pand.' Dat geldt dan dus ook voor Glenda Batta, zoals de zangeres voluit heet, die dinsdag na drie dagen het bureau met haar 15-jarige zoon mocht verlaten.

Supermarkt

Glennis Grace zat vast nadat zij samen met haar zoon en een derde persoon gearresteerd werd na een geweldsincident in een supermarkt in de Westerstraat in Amsterdam. De drie worden verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachte rade, aldus de politie eerder.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.