• Glennis Grace

Glennis Grace biedt excuses aan voor supermarktgevecht: 'Ik heb enorm veel spijt van mijn gedrag'

Door Redactie
Glennis Grace biedt excuses aan voor supermarktgevecht: 'Ik heb enorm veel spijt van mijn gedrag'

Glennis Grace laat, 1,5 maand na het geweldincident bij de Jumbo, iets van zich horen. De zangeres geeft aan enorm veel spijt te hebben van haar gedrag.

In een video op haar Instagram-account doet Glennis nu haar verhaal. 

Excuses

Zo laat ze aan haar volgers weten dat ze zich de afgelopen weken bewust heeft teruggetrokken. 'Om rust te creëren voor de betrokken', legt ze uit. Ook geeft ze aan dat ze nog niks inhoudelijks kan vertellen. Wel wil Glennis graag haar oprechte excuses aanbieden. 'De medewerkers van Jumbo, de mensen met wie ik werk en iedereen eromheen die hier betrokken bij is geraakt: het spijt me', zegt ze. 'Ik ben een artiest in hart en nieren en dat is iets wat ik al vanaf mijn negende jaar doe. Mensen blij maken met mijn stem en mijn muziek en alles daaromheen. Dat is wie ik ben en ik wil positiviteit brengen met mijn muziek, maar ook vanuit mijzelf, mijn persoon.'

Impulsief

'Hoewel zaken echt wel uit zijn verband zijn getrokken, had ik beter moeten weten', vervolgt de zangeres. 'Ik had beter moeten nadenken. Tot tien moeten tellen. In plaats van me laten leiden door mijn primitieve moederinstinct. Mijn zoon kwam thuis met een bebloed gezicht en het eerste wat naar boven kwam, was de leeuwin die ik ben voor mijn kind. Ik ben met mijn impulsieve gedrag verhaal gaan halen. Jeetje. Het was niet goed. Mijn gedrag was niet goed op dat moment. En wat ik al eerder zei: ik had beter moeten weten.'

Geleerd

Ook geeft Glennis aan dat ze veel geleerd heeft sinds het incident. 'Ik heb me teruggetrokken met mijn kind, met de mensen om mij heen, ik heb veel gepraat, veel nagedacht hoe ik dit anders had kunnen aanpakken. En sowieso, misschien wel andere dingen die in mijn leven spelen. Dus ja, wat ik hiervan geleerd heb, is niet te handelen vanuit emotie. Dat is wat ik mijn zoon ook wil meebrengen. Ook met hem heb ik de nodige gesprekken. Ik houd hem op dit moment heel dicht bij me en heel strak. En natuurlijk moet ik ook rekening houden, zoals iedere moeder, dat ik te maken heb met een puber van vijftien. Dit is ook de reden dat ik nog niets van me had laten horen, omdat ik nu weet hoe ik kan reageren en dat dat vaak te impulsief is. Dat heb ik nu in ieder geval geleerd. En dank jullie wel voor jullie geduld', aldus de zangeres. 

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.