• Liefde
  • Glennis Grace

 Glennis Grace (40) hoopt op baby van haar Lévy (24)

Door Redactie
 Glennis Grace (40) hoopt op baby van haar Lévy (24)

Glennis Grace gaat volledig voor haar carrière. Maar de zangeres heeft nog een ambitie: een kindje met haar zestien jaar jongere geliefde Lévy Simon. ‘Ik hang de vlag uit als het zover is,’ aldus de smoorverliefde Glennis in een interview.

Glennis Grace is tot over haar oren verliefd. De zangeres heeft al bijna een jaar een relatie met Lévy Simon, die in de muziekwereld ook wel bekendstaat als de gitarist Lévy Allessio. De geruchten over hun romance gaan al langer. Tegenover RTL Boulevard ontkende Lévy in april nog dat er iets tussen hem en Glennis zou spelen. Maar deze foto’s zijn het bewijs dat de zangeres en Lévy inderdaad een relatie hebben.

Nieuwe liefde

Bijna een jaar lang heeft Glennis haar nieuwe liefde, die uit Breda komt, voor de buitenwereld verborgen weten te houden. In Story bekende ze vorig jaar wel opnieuw verliefd te zijn, maar ze wilde nog niet toegeven aan haar gevoelens. ‘Het enige wat op dit moment echt belangrijk voor me is, zijn mijn kind en mijn carrière. Mijn partner moet tegen mijn leven kunnen; het altijd in de aandacht staan, overal! Ik ben dat gewend, maar degenen om me heen hebben daar natuurlijk niet om gevraagd. Dus je moet weten waar je mee te maken hebt. Dat heeft in het verleden niet altijd goed uitgepakt. Er moet wel een sterke man staan naast een vrouw als ik. Dat heeft niet zozeer met mij te maken, maar met alles om me heen. Het wereldje waarin ik leef. Ik heb echt een mán nodig. Een sterke schouder, die dat kan dragen én op wie ik terug kan vallen. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 28 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

 Glennis Grace (40) hoopt op baby van haar Lévy (24)

Beeld: ANP