Giovanca was 'doodziek' van negatieve reacties op sociale media

Door Redactie
Giovanca was 'doodziek' van negatieve reacties op sociale media

Giovanca Ostiana is na haar eerste uitzendingen van Op1 twee jaar geleden een tijdje 'doodziek' geweest van de reacties die ze las op sociale media. 'Ik werd compleet neergesabeld', kijkt de 44-jarige presentatrice terug in een interview.

'Dacht ik alles te hebben gehad, werd het nog erger. Natuurlijk kreeg ik ook lieve reacties, zoals ’wat een verademing’ en ’ik ben trots op jou’. Maar die berichten werden totaal overschaduwd door alle rottigheid die ik over me heen kreeg. Zo werkt dat nu eenmaal', vertelt Ostiana in De Telegraaf.

Onzekerheid

Na twee jaar heeft de presentatrice nog steeds last van onzekerheid. "'Zodra ik thuis ben, kijk ik vaak de uitzending terug en de volgende ochtend de kijkcijfers. Omdat het een groeiproces is, wil ik dan weten hoe ik het heb gedaan en waar ik bijvoorbeeld andere vragen had kunnen stellen.' Wel heeft ze, dankzij medepresentator Tijs van den Brink 'veel meters kunnen maken'. 'Tussen Tijs en mij zit vijfentwintig jaar journalistieke ervaring. Ik leer veel van hem.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.