Gigi Ravelli: 'Ik wil nog één keer heel erg verliefd worden'

Door Redactie
Gigi Ravelli: 'Ik wil nog één keer heel erg verliefd worden'

In de nieuwe Quote500 prijken de namen van de 500 rijkste mensen van Nederland. Tatjana Simic, Daniëlle Oerlemans, Hind Laroussi en Gigi Ravelli blijken de showbizzvrouwen met de rijkste mannen...

Ik wil nog één keer heel erg verliefd worden,’ zei Gigi Ravelli (35) in 2013, nadat ze haar relatie met makelaar Rik Bischoff van Heemskerck had verbroken. Vier maanden later zwichtte Gigi voor de charmes van de tien jaar oudere beurshandelaar Roger Hodenius. Al snel verkaste Gigi naar Rogers miljoenenpand in Amsterdam. Voor Roger, die wars is van de spotlights, beëindigde Gigi haar televisiecarrière en liet ze de rode lopers links liggen.

Luxeleven

De set van Goede Tijden Slechte Tijden en de grasveldjes van Camping Life maakten plaats voor een luxeleven met exotische vakanties, shoppen in Rome, Hermès-tassen en privéjets. Vorig jaar bekroonden Gigi en Roger hun liefde met een trouwring. Hoewel het voor Roger zijn tweede huwelijk was, pakte hij flink uit. Alle bruidsgasten werden met een gecharterd privévliegtuig overgevlogen naar Ibiza. De dag na het jawoord werd er verder gefeest op het idyllische eiland Formentera, op een half uurtje varen van Ibiza. 

Gigi Ravelli: 'Ik wil nog één keer heel erg verliefd worden'

Beeld: Edwin Smulders