Giel Beelen zwaar onder vuur door 'harteloos' bericht over Pinkpop

Door Redactie
Giel Beelen zwaar onder vuur door 'harteloos' bericht over Pinkpop

Dj Giel Beelen is op Twitter door het stof gegaan voor een bericht dat hij eerder op de ochtend plaatste over het incident op Pinkpop. Beelen plaatste een bericht met de tekst 'Treurig nieuws uit Landgraaf, succes aan alle betrokkenen. Ondanks dit einde heb ik wel een topweekend gehad.'

Kritiek

Dit kwam hem op veel kritiek te staan. Rond half negen plaatste Beelen een nieuw bericht. 'Even ter verduidelijking: toen ik dit vanmorgen postte was nog niet bekendgemaakt dat er een dode is gevallen', stelt hij. 'Sterkte aan de nabestaanden en alle betrokkenen.' Giel noemt het 'superheftig' dat het voor mensen niet duidelijk is dat hij de aanrijding maandagochtend vroeg bij Pinkpop verschrikkelijk vindt. De 41-jarige Veronica-dj geeft wel toe dat de tweet die hij daarover de wereld instuurde 'natuurlijk heel onhandig' was.

Spoorloos

Bij een aanrijding tussen een bestelbusje en een groep voetgangers in Landgraaf viel maandagochtend rond 04.00 uur een dode en raakten drie voetgangers zwaargewond. De bus en de bestuurder zijn nog steeds spoorloos.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Giel Beelen zwaar onder vuur door 'harteloos' bericht over Pinkpop

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)