Giel Beelen mist voor tweede keer eigen radioshow

Door Redactie
Giel Beelen mist voor tweede keer eigen radioshow

Giel Beelen lijkt zich woensdagochtend weer verslapen te hebben voor zijn eigen radioshow op NPO Radio 2. Het nachtduo Rick van Velthuysen en Erik-Jan Rosendahl, dat normaal tot 04.00 uur 's nachts te horen is, bleef hierdoor tot 06.00 uur zitten.

Het was de tweede keer in een week tijd dat dit gebeurde. Beelen liet ook in de nacht van donderdag op vrijdag verstek gaan omdat hij zich had verslapen. 'Hij had mij vandaag nog bezworen dat dit nooit meer zou gebeuren', verzuchtte Van Velthuysen. Hij voegde hier ook aan toe dat hij hoopte dat er niets ernstigs aan de hand is met Giel. 'Het zal toch niet zo zijn dat we nu grappen maken terwijl er ernstige dingen gebeuren.'

Verslapen

Als openingsplaat draaide het duo Let's work van Mick Jagger. Erik-Jan improviseerde een nieuwe versie van Flappie van Youp van 't Hek, waarin hij zijn vermoedelijk slapende collega toezong. 'Zijn naam is Giel, hij heeft zich weer verslapen, je kan niet zeggen dat zijn show lekker soepel loopt. Giel verdient hier zeven ruggen, maar ik denk dat hij van al dat geld vooral slaappilletjes koopt!'

Kritiek

De nacht-dj's belden meerdere malen met hun collega, maar de telefoon stond uit. Ook appjes werden niet ontvangen. Luisteraars bekritiseerden de vaste dj ook. 'Hoeveel wekkers kan je wel niet kopen voor zeven ruggen?' vroeg een van de bellers zich af.

Beelen begon begin oktober met het presenteren van de nachtshow op NPO Radio 2.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.