Giel Beelen is 'in de wolken' met twaalf jaar jongere vriendin

Door Redactie
giel beelen

Giel Beelen is 'in de wolken' met zijn vriendin Nicolien Nusselder, letterlijk en figuurlijk! De tortelduifjes genieten samen van een vakantie. Maar ze hebben vandaag nog iets anders te vieren: Nicolien is jarig!

Huwelijk

De radio-dj deelt een kiekje vanuit het vliegtuig. 'Helemaal in de wolken met deze jarige jop. Beste verjaardag, beste vakantie', schrijft hij erbij. Giel is sinds 2016 gelukkig met de blondine en noemt haar 'de vrouw van zijn leven'. Giel onthulde in Story dat ze de intentie hebben om voor altijd samen te blijven. Maar een huwelijk komt er niet. 'Dat hoeft voor mij niet een boterbriefje te worden bezegeld. Ik vind dat behoorlijk achterhaald.'

Kinderen

Ondanks dat Giel en Nicolien niet willen trouwen, hebben ze wel andere serieuze plannen. De twee denken na over kinderen. 'Vader worden lijkt me prachtig. Alleen moet dat je wel gegund worden. Ik vind het moeilijk om me erover uit te spreken omdat mensen dan blijven vragen of het al zo ver is,' aldus Giel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Giel Beelen is 'in de wolken' met twaalf jaar jongere vriendin

Beeld: Edwin Smulders