Gezondheid vader Ronald de Boer holt achteruit: ‘We gaan Ceessie nog een mooi einde bezorgen!’

Vier jaar geleden kreeg Cees (82), de vader van voetbaltweeling Frank en Ronald de Boer, een ernstig verkeersongeluk.

Ronald

Hij botste met zijn elektrische fiets op een motor en vloog daarna meters door de lucht! Wonder boven wonder liep Cees geen ernstige verwondingen op, maar in het ziekenhuis ontdekten de artsen wel dat hij was getroffen door een hersenbloeding én dat zijn aorta voor driekwart was dichtgeslibd.

Aan dat laatste kon gelukkig nog iets worden gedaan, waarna het naar omstandigheden goed ging met Cees. Momenteel gaat het echter bergafwaarts met hem, zo vertelt zoon Ronald (52) aan Story.

Bergafwaarts

‘Hij heeft een hersenbloeding en daarna een TIA gehad, dus het gaat niet zo goed met hem. Cees is niet meer de Ceessie van vier jaar geleden. Hij is nog wel scherp in zijn hoofd in die zin, maar het gaat allemaal wat langzamer. Fysiek gaat het echt een stuk minder. Door die TIA is zijn rechterkant heel slecht. Hij moet nu achter een rollator lopen. Soms kan hij een heel klein stukje zonder. Maar hij zit nu in een proces dat bergafwaarts gaat. Het is nu eenmaal zo dat het niet meer goed gaat komen, dat moeten we accepteren. Maar we gaan ons best doen om Ceessie nog een mooi einde te bezorgen!’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 11 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.