• Liefde

Géza Weisz durft zich voor het eerst kwetsbaar op te stellen in relatie

Géza Weisz Ella

Géza Weisz (32) maakte er vroeger bijna een sport van: vrouwen versieren. Inmiddels is de dj en acteur rustiger geworden en al een halfjaar gelukkig met zijn vriendin, Ella van Wilsum (23). Bij haar durft hij zich voor het eerst kwetsbaar op te stellen.

Liefdestherapie

In het verleden heeft hij weleens hulp ingeschakeld van een therapeut om erachter te komen wat er steeds misging in zijn liefdesleven. Een theorie zou kunnen zijn dat hij heel liefdevol is opgevoed door zijn ouders, waardoor hij te veel van de liefde verwachtte. 

“Bijna op een kinderlijke manier. Daarbij ben ik acteur en zit ik als dj natuurlijk in het nachtleven. Dat is een onrustig bestaan met veel prikkels. Ik heb daar een periode volop van genoten, maar ik verlangde ook naar een rustpunt. Alleen heeft dat bij mij misschien meer tijd nodig gehad dan bij anderen”, vertelt hij in gesprek met Privé.

Als hij daar nu aan terugdenkt, komt het omdat hij niet kwetsbaar durfde te zijn. “Ik durfde het niet aan om serieus iets met iemand aan te gaan. Daarom hield ik het bij het veroveren. Het interessante is er al snel af als je iemand hebt. Dan ging ik weer verder. Die knop is nu om.”

Beginfase

Maar hij wil ook niet meteen te hard van stapel lopen. “Ella en ik zitten nog in de beginfase. We moeten elkaar nog op veel vlakken leren kennen, maar ik ben in elk geval in staat om echt iets aan te gaan en me kwetsbaar op te stellen. Dat is een goede basis.”

She’s worth it

Géza is nu volwassener en rustiger geworden. “Voorheen liet ik de liefde niet toe; met Ella durf ik het avontuur wel aan te gaan. Zij is het meer dan waard. Ze is heel lief, leuk en intelligent. Haar humor is haar opvallendste eigenschap. Ella is een van de grappigste vrouwen die ik ken.”

Hier twee foto's van Ella. "Gekke liefde", schrijft Géza erbij in het Frans.

Restaurant

Géza opent deze week zijn restaurant OEUF in Amsterdam. Oeuf betekent ei in het Frans en het restaurant is dan ook gespecialiseerd in eiergerechten.  

Géza Weisz durft zich voor het eerst kwetsbaar op te stellen in relatie

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders