Geweldig nieuws! Robin Martens zwanger van tweede kindje

Robin Martens is in verwachting van haar tweede kindje!

Robin Martens

Op Instagram deelt de actrice het nieuws door middel van foto's met haar vriend Benjamin en dochtertje Makéna.

'IK BEN ZWANGER', schreeuwt de 30-jarige Martens het uit. 'Wij zijn in verwachting van ons tweede kindje. Wij zijn enorm blij en heel erg dankbaar. Ik ga jullie vanaf vandaag weer lekker spammen met zwangerschap posts haha.' Ze sluit haar bericht af met een liefdesverklaring aan haar vriend Benjamin. 'Babes, ik hou zo veel van jou! Ons gezin wordt groter jippie.'

Zwangerschap

Op 8 augustus 2021 werd Martens moeder van haar eerste dochter. In de periode na haar bevalling deelde ze regelmatig openhartige berichten over de problemen die ze na de zwangerschap ervoer.

Gezinsuitbreiding 

Aan Story verklapte Robin afgelopen december al voor gezinsuitbreiding te gaan. ‘We hebben besloten dat we graag een broertje of zusje voor Makéna willen. Ons dochtertje is nu zestien maanden. Met een beetje geluk raak ik snel zwanger en is het leeftijdsverschil tussen hen iets meer dan twee jaar.' En dat blijkt geluk te zijn, een droom die uitkomt voor de voormalig GTST-actrice aan Story. 'Makéna maakte mij moeder, maar hoe leuk zou het zijn om meer kindjes in ons huis rond te hebben lopen!’ Naast gezinsuitbreiding hoopt Robin ook op een huwelijk.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!