Getrouwde Lucille Werner deelt nog altijd iets moois met haar ex

Door Redactie
Getrouwde Lucille Werner deelt nog altijd iets moois met haar ex

Na de breuk met Quirijn Kalkman vond Lucille Werner nieuw geluk bij Servaas Snoeijers. Ondanks haar huwelijk met Servaas, blijkt ze óók nog iets bijzonders te delen met haar ex. In Story vertelt Quirijn precies hoe het zit.

Nu Lucille Werner (53) als Tweede Kamerlid voor het CDA gaat werken, denken velen dat ze richting Den Haag zal verhuizen. Met haar man Servaas Snoeijers heeft ze al twee jaar verhuisplannen. In de zomer van 2018 zetten zij hun prachtige woning in Nederhorst den Berg te koop. Bij de verkoop zou ze de hulp kunnen inroepen van haar ex-vriend, makelaar Quirijn Kalkman (50). Met hem had Lucille tien jaar lang een relatie en er waren zelfs trouwplannen. Maar in de zomer van 2004 gingen ze uit elkaar.

Woning

Hoewel hun relatie al jaren voorbij is, delen ze nog wel iets uit hun tijd samen. Uit kadastergegevens blijkt namelijk dat Lucille en Quirijn nog steeds samen een woning hebben. In 1996 kochten ze een boerderij in het Brabantse Strijbeek. In dat huis is nog steeds het bedrijf van Quirijn gevestigd. ‘Het klopt dat deze boerderij voor de helft op naam van Lucille staat,’ vertelt Quirijn aan Story. ‘Nadat we in 2004 uit elkaar waren gegaan, vonden we het niet nodig dat de een de ander zou uitkopen. We zien dit als een gezamenlijke belegging. Het is ook een heel bijzonder pand. Deze boerderij behoort tot de oudste boerderijen van Nederland en de geest van haar eerste bewoonster waart hier nog steeds door het huis. Best bijzonder, toch?’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 45 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.