• Jinek
  • Liefde

Gestopt met alcohol: Is Eva Jinek zwanger van tweede?

Door Redactie
Gestopt met alcohol: Is Eva Jinek zwanger van tweede?

Is Eva Jinek (42) in verwachting van haar tweede kindje en krijgt zoontje Pax (2) een broertje of zusje? 

In haar doordeweeks dagelijkse talkshow Jinek is een aantal tekenen te zien dat daarop kan wijzen: de RTL4-ster, die meer dan een miljoen euro per jaar zou verdienen, lijkt steeds meer en vaker vermoeid te leunen op de elleboog onder haar kin en hangt steeds verder voorover, haar gezicht oogt anders én ze is gestopt met het drinken van alcohol!

Alcoholvrij

Afgelopen maandag verklaarde Eva al 56 dagen alcoholvrij te zijn. ‘Het is een goed idee om drank uit te sluiten, hoe gezellig het ook is om na de uitzending wat te drinken,’ vertelde ze in haar eigen online column. ‘Bij mij is het alles of niets, dus in het weekend drink ik ook niet.’ Aan tafel in Jinek drinkt Eva overigens altijd alcoholvrij bier, maar dat is niet bij alle kijkers bekend, dus wellicht om te voorkomen dat daar gedoe van komt als ze zwanger zou zijn, kan Eva daar nu helemaal mee gestopt zijn. 

Door: Karin Riethoven | Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.