Gespot: Martin Garrix struint de stad door met zijn ouders

Door Redactie
Gespot: Martin Garrix struint de stad door met zijn ouders

Als populairste dj ter wereld bezit de 22-jarige Martin Garrix (geboren als Martijn Garritsen) inmiddels een geschat vermogen van 17 miljoen euro, kocht hij een van de grootste penthouses op de hippe hoofdstedelijke Zuidas en vliegt hij in een privéjet de aardbol over. 

Voor een bescheiden Amstelveense jongen, die een paar jaar terug nog op het vwo zat en thuis wat aanklooide met zijn gitaar geen slechte prestatie, om het even mild uit te drukken. Dat Martijn goed in elkaar zit, bewijzen deze foto’s. Op een zonnige dag trakteerde hij zijn vader Gerard (veilingmeester) en moeder Karin (maag-darm-leverspecialist) op een dagje Amsterdam. Niet met dure lunches in een tophotel of een bezoek aan Rolex of Cartier in de P.C. Hooftstraat, maar met iets dat voor Martijn veel méér waard is: tijd, om lekker met zijn ouders een beetje door de stad te struinen. Wat deze muziekgrootheid voor zijn ouders voelt, moge duidelijk zijn: niet met zo veel mogelijk decibellen, maar met twee simpele handgebaren.

Dit artikel komt uit Story editie 24. Nu in de winkel.

Gespot: Martin Garrix struint de stad door met zijn ouders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders