• Showbizz

Gespot: Jeroen Pauw en zijn vriendin Zoë op het vliegveld

Door Redactie
Gespot: Jeroen Pauw en zijn vriendin Zoë op het vliegveld

Altijd vervelend als je bij aankomst op je vakantiebestemming lang moet wachten bij de bagageband tot eindelijk jóúw koffer langskomt. Die wachttijd wordt echter een stuk minder onaangenaam als je die knuffelend met je geliefde doorbrengt! 

Jeroen Pauw en zijn vriendin Zoé Goddijn doen precies dat wanneer ze op Hato Airport op Curaçao zijn gearriveerd. Jeroen en Zoé spenderen geregeld een paar weken op het zonnige Caribische eiland, waar de presentator een riante villa bezit. Vóórdat hij een relatie met Zoé kreeg, deed Jeroen dat met de Turkse schone Nimet Akdemir, die hij in 2010 leerde kennen op de burelen van het actualiteiten-programma NOVA. Jeroen leek na romances met onder anderen Mieke van der Weij, Loretta Schrijver, Sophie Hilbrand, Manuëla Kemp en Daphne Bunskoek eindelijk rust bij Nimet te hebben gevonden. Maar na vijf jaar was het toch over en uit tussen hen. Niet lang na de breuk viel Jeroen voor Zoé, met wie hij dolgelukkig lijkt. Met haar zal Jeroen met volle teugen gaan genieten van het goede leven op Curaçao, waar hij zich kan gaan voorbereiden op een nieuw seizoen van zijn programma Pauw. En daar heeft hij alle tijd voor; Jeroen wordt pas begin september weer in de tv-studio verwacht. 

Dit artikel komt uit Story editie 27. Nu in de winkel.

Gespot: Jeroen Pauw en zijn vriendin Zoë op het vliegveld

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders