Geschokte reacties op Onlyfans-plannen Nicol: 'Met dieren?'

Nicol Kremers vertelt voor het eerst over haar wilde plannen op OnlyFans. 

Nicol Kremers
© ANP

Nicol Kremers (32) maakte donderdag bekend een pikante carrière stap te zetten. De ex van Peter Gillis gaat namelijk starten met OnlyFans en heeft wilde plannen met het account. Sommigen lijken zelfs verboden..

Plannen OnlyFans

Zo heeft ze bijvoorbeeld een verjaardagsverassing op de planning staan. 'Ik heb allerlei leuke spannende plannen. Ik ben bijna jarig en ik ben gek op taart en op slagroom enzo, dus dat is wel een kleine tease denk ik', vertelt ze aan Shownieuws. 

'Ideeën met dieren'

Ook zegt ze: 'Ik heb wel wat ideeën met zwembad, met fonteinen, van alles. Er kan van alles. Zo gek kun je het niet bedenken'. Maar daar blijft het niet bij. 'Ik heb wat ideeën met dieren', vertelt ze nonchalant. 

Reacties

De presentatoren van het televisieprogramma zijn in shock. 'Er is nog een vraag die ik heb: iets met dieren?', zegt Manuel Venderbos. Ook Patty Brard is stomverbaasd: 'Een fonteinen en zwembaden en dieren. Ik weet het niet. Met dieren mag geloof ik niet, hè?'. 

Nicol Kremers op OnlyFans

Nicol Kremers maakte donderdag bekend te starten met een account op OnlyFans. 'Hi, I am Nicol! 32 years, living in Belgium', staat er op haar OnlyFans-profiel. Ze omschrijft zichzelf als een 'famous Reality TV star in Belgium & The Netherlands'. Op het betaalplatform kun je je abonneren op personen die je vervolgens trakteren op allerlei beelden van zichzelf. Vaak gaat het om pornofilmpjes, maar dat hoeft in principe niet.

Massa is Kassa

Nicol pakt nu dus zélf de spotlights, want de SBS6-camera's gaan haar niet meer volgen. Zoals gezegd duikt de ex van Peter Gillis niet meer op in diens realityserie Familie Gillis: Massa is KassaPeter zelf gaat wel gewoon door: het nieuwe seizoen is al vrij snel te zien op SBS6.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!