• GTST
  • Liefde

Geruchten over nieuwe GTST-romance: zijn Dorian en Dilan verliefd?

Door Redactie
Geruchten over nieuwe GTST-romance: zijn Dorian en Dilan verliefd?

Op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden zou wéér tussen twee acteurs de liefde zijn opgebloeid. Volgens geruchten is nieuwkomer Dorian Bindels (26) verliefd op Dilan Yurdakul (27)!

Steeds vaker worden Dorian Bindels en Dilan Yurdakul in elkaars gezelschap gesignaleerd. Op feestjes maar ook op andere plaatsen zijn de acteurs uit Goede Tijden, Slechte Tijden gezien – vaak innig gearmd. Binnen korte tijd zou dit dan het twééde nieuwe liefdessetje uit de serie kunnen zijn; eerder werden Melissa Drost (33) en Alkan Çöklü (24) verliefd op elkaar. Hun personages Sjors en Amir kregen in de serie een relatie. Collega’s zagen al snel dat hun verliefdheid niet gespeeld was. Melissa verliet voor Alkan zelfs haar vriend, acteur en schrijver Lykele Muus, met wie ze een dochtertje kreeg. Eerder vielen Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen al voor elkaar op de GTST-set. En het meest beroemde soapstel is natuurlijk Caroline de Bruijn en Erik de Vogel. Zij zijn al meer dan twintig jaar samen! 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 48 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Geruchten over nieuwe GTST-romance: zijn Dorian en Dilan verliefd?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders