• Liefde

Gerucht: Is Daley Blind vreemdgegaan met déze vrouw?

Door Redactie
Gerucht: Is Daley Blind vreemdgegaan met déze vrouw?

In oktober vorig jaar, toen Ajax tegen Valencia speelde, heeft Daley Blind mogelijk een scheve schaats gereden. Ene Laeticia (21) beweert dat tenminste.

Vorig najaar speelde de club van Daley tegen Valencia. Ze wonnen hierbij met 3-0 en besloten dit te gaan vieren in de stad. Laeticia bevond zich in dezelfde club waar de mannen hun geluk vierde en raakte met Daley aan de praat. Volgens Laeticia nodigde Daley haar uit om mee te gaan naar de hotelkamer.

Niet netjes

Laeticia zegt dat ze op dat moment niet wist dat de Ajacied getrouwd was, en sterker nog, net vader geworden. Ze wil niet uitweiden over wat er zich precies in de hotelkamer af heeft gespeeld, maar zegt het niet netjes te vinden van de voetballer. ‘Daley heeft mij inderdaad gevraagd of ik meeging naar het hotel en dat heb ik gedaan. Ik wist niet dat hij getrouwd was maar nu ik dat achteraf weet vind ik het niet zo netjes wat hij gedaan heeft’. Hier vind je een foto van Laeticia.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Gerucht: Is Daley Blind vreemdgegaan met déze vrouw?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.