• Wendy van Dijk
  • Liefde
  • Katja Schuurman

Gerucht blijft ze achtervolgen: 'Wendy van Dijk en Thijs Römer hadden affaire in Moordvrouw-periode'

Door Redactie
Gerucht blijft ze achtervolgen: 'Wendy van Dijk en Thijs Römer hadden affaire in Moordvrouw-periode'

Wendy van Dijk ontkent het in alle toonaarden, maar toch komt ze maar niet van de roddel af: ze zou een affaire hebben gehad met haar Moordvrouw-collega Thijs Römer. Yvonne 'Alberta Verlinde' Coldeweijer rakelt het gerucht weer op.

Opiniemaker Jan Roos hielp het gerucht in 2015 de wereld in. Hij beweerde dat Wendy en Thijs het op én buiten de set van Moordvrouw wel heel gezellig hadden met elkaar. Ze zouden een affaire hebben gehad toen Thijs nog met Katja was, en Wendy met haar huidige echtgenoot Erland Galjaard. Volgens Wendy is er helemaal niks van waar. 'Dingen die zó ver weg van de waarheid af staan, kan ik gemakkelijk naast me neerleggen. Maar ongelofelijk vind ik het dat zo’n man niet beseft dat er twee gezinnen zijn die door dit soort dingen worden geraakt. Ik vraag me echt af wat zo iemand bezielt,' reageerde ze.

'Waarheid komt uit'

Jan neemt zijn uitspraken niet terug. 'Ik moet eerlijk zeggen: ik heb wel vaker dingen naar buiten gebracht dat mensen zeiden ‘hij wil weer aandacht’, bijvoorbeeld dat Gordon van het feestje van Linda de Mol werd gestuurd omdat hij daar met cocaïne liep te strooien. Dat is uiteindelijk gewoon allemaal bevestigd, hoor. En ooit zal ook dit wel uitkomen.'

'Slaap'kamer voor Thijs

Moordvrouw is in 2018 gestopt en het gerucht raakte even in de vergetelheid, maar Yvonne Coldeweijer haalt de affaire in een YouTube-video weer aan. De roddelkoningin stelt dat Thijs regelmatig bij Wendy en Erland sliep na de opnames van Moordvrouw. 'Hij heeft zelfs z’n eigen logeerkamer daar gekregen en dat was dan onder het mom van: ja, de opnames lopen best wel vaak uit, dus dan is het wel handig als ik hier blijf slapen', zegt Yvonne in de video. 'Het gerucht gaat wel extreem, en dat weet echt iedereen in medialand, dat Thijs en Wendy in dat kamertje seks hadden en dat Erland daar gewoon boven sliep in de slaapkamer. Oh my god, juice!' Erland heeft de affaire van zijn vrouw ook altijd stellig ontkend.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Mediacourant

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.