• Showbizz

Gert Verhulst openhartig over relaties met Karen en Josje

Door Redactie
Gert Verhulst openhartig over relaties met Karen en Josje

Gert Verhulst en zijn relaties met K3-collega's Karen Damen en Josje Huisman waren voer voor de media. Maar spijt van zijn liefdeskeuzes heeft hij niet. 

Media-aandacht

De mediaman wist van tevoren dat zijn relaties met zowel Karen als Josje veel aandacht van de media zouden krijgen. "Zowel Karen als Josje en ik wisten vooraf wat er ons boven het hoofd hing", zegt hij in een interview met Humo. "Wij waren een droom voor de pers, hè? Er werd al 25 jaar over mij geschreven, ik wist al dat de impact van dat soort verhalen beperkter is dan je vreest. De mensen vergeten snel. Ik hád een relatie met Karen en later met Josje: dat was dus wáár, en ik heb geen probleem met feiten in de pers."

Kinderen

Toch had de aandacht voor zijn liefdesleven ook een schaduwkant. Hij vond het vooral voor zijn twee kinderen, die hij kreeg uit een eerder huwelijk, niet wenselijk. "Dat soort persaandacht is vooral niet leuk voor je kinderen." Toch hebben zijn kinderen het hem nooit kwalijk genomen. "Mijn kinderen hebben mij nooit op mijn liefdesleven aangesproken, we zijn altijd samen sterk geweest. Vóór mijn scheiding was ik vooral een afwezige vader, maar daarna woonden mijn kinderen om de week bij mij en is alles veranderd."

Gert Verhulst openhartig over relaties met Karen en Josje

Beeld: ANP