Gerard Joling weer thuis na week in ziekenhuis met longontsteking

Door Redactie
Gerard Joling weer thuis na week in ziekenhuis met longontsteking

Gerard Joling is weer thuis nadat hij een week geleden met een fikse longontsteking in het ziekenhuis werd opgenomen. De 61-jarige zanger laat op sociale media weten dat hij het ziekenhuis in Amsterdam heeft verlaten en het 'elke dag weer een stukje beter' gaat.

'Ik ben ontzettend blij dat ik naar huis mag. Maar dat snap je natuurlijk wel', vertelt Gerard in een vlog op zijn YouTube-kanaal.

Bedanken

'Ik wil alle mensen in het ziekenhuis bedanken die voor me gezorgd hebben. Ook wil ik alle fans bedanken die mij van alles hebben gestuurd. Echt heel lief.'

Longontsteking

De Topper werd precies een week geleden opgenomen in het ziekenhuis nadat hij al enkele weken kampte met een longontsteking. Hij miste daardoor vorige week maandagavond ook de feestelijke start van de kaartverkoop voor het aankomende Toppers-concert in de Johan Cruijff ArenA. Vlak voor het weekend liet zijn management aan het ANP weten dat de zanger zich goed voelde en naar verwachting snel naar huis zou mogen. Daar is uiteindelijk toch nog een weekend overheen gegaan.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.