• Veronica Inside

Gerard Joling vindt Johan Derksen een 'held': 'Hij moet terugkomen'

Gerard Joling vindt Johan Derksen een 'held': 'Hij moet terugkomen'

Het kan je niet zijn ontgaan: het vertrek van Johan Derksen bij VI. Hierdoor besloten ook Wilfred Genee en Rene van der Gijp op te stappen, waardoor het programma stopte. Natuurlijk werd het incident ook in andere talkshows (kort) besproken. Zo ook bij Beau. Gerard Joling schoof aan om over het Eurovisie Songfestival te praten, maar gaf ook zijn mening over Vandaag Inside en Derksen. 

Gerard zat zelf regelmatig aan tafel bij de heren van VI. Gisteravond werd er nog gespeculeerd over een doorstart van het programma. Johan heeft inmiddels laten weten definitief te stoppen. Erg jammer, zo vindt Gerard.

Stapje te ver 

'Ik vind het heerlijk', aldus de zanger als Beau vraagt naar het programma. Ook stemt hij meteen in op de terugkeer van Johan. 'Wilfred is een soort aangever. Dan duiken ze er allebei in en dan gaat Johan soms net een stapje te ver. Ja, ik word daar blij van', aldus Gerard.

Held

'Ik heb al tien keer in hun programma mogen zijn', vervolgt Gerard zijn verhaal. 'Het was altijd wel een snufje ordinair en daar deed ik zelf ook aan mee. Maar ik vind absoluut dat hij terug moet komen, want ik vind hem een held als je zoveel durft te noemen en te zeggen.'

Definitief 

Helaas voor Gerard heeft Johan toch gezegd definitief te stoppen. 'Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij', zegt de televisiemaker, die vorige week in opspraak kwam nadat hij op televisie vertelde dat hij in de jaren 70 een bewusteloze vrouw met een kaars had gepenetreerd. 'Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij.' Derksen laat weten daar ook geen behoefte aan te hebben.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.