Gerard Joling reageert cynisch op trouwnieuws Gordon

Gerard Joling gaat niet naar de bruiloft van Gordon en zijn Australische Gavin. 

Gerard Joling
© Peter Smulders

Gerard Joling laat zich uit over het trouwnieuws van zijn oude tv-vriend Gordon. Gordon maakte zondag kenbaar dat zijn Australische geliefde Gavin hem ten huwelijk heeft gevraagd. In de uitzending van Frank Dane deelt Gerard vandaag zijn ongezouten mening over de verloving van Gordon. 

In de uitzending van De 538 Middag met Frank Dane, vraagt Frank Gerard naar een reactie op het aankomende huwelijk. 'Wat grappig', reageert reageert hij. 'Het lijkt me best een heel zware dag worden, want als je in Dubai gaat trouwen in de moskee dan denk ik wel dat het vuurwerk wordt daar.' Gerard peinst er niet over om zelf het trouw spektakel te bezoeken. 'Ik sta al op veel bruiloften dus ik sla een rondje over, maar ik wens hem natuurlijk al het geluk van de wereld.'  

Relatie

Gordon en Gavin is sinds januari dit jaar samen. Vorig weekend maakte de 54-jarige Gordon bekend dat hij ten huwelijk is gevraagd door Gavin.

Verhuizen

Gordon en Gavin gaan straks samenwonen in Dubai. 'Maar ik denk niet dat we daar blijven', zei de presentator ook. 'Ik heb nu twee jaar in Dubai gewoond, en misschien kan ik het nog wel een jaartje volhouden maar het is wel erg leeg hoor. Het is hier erg op geld gericht, het is een stad zonder hart.' Waar het koppel heen zal gaan, is nog niet duidelijk. 'Misschien wel Melbourne (de woonplaats van Gavin, red.), misschien ergens anders in Europa.'

Golddigger

Gordon is absoluut niet bang dat zijn verloofde Gavin een golddigger zou zijn. Volgens Gordon heeft zijn vriend 'een heel goede baan' bij modehuis Burberry en heeft hij zijn zaakjes voor elkaar. 'Heel Nederland heeft getuige kunnen zijn van mijn liefdesleven de afgelopen twintig jaar: het is natuurlijk een puinhoop geweest. En ik had er ook heel eerlijk gezegd niet meer op gerekend', zei Gordon maandagmiddag in het Radio 538-programma De 538 Middag met Frank in een reactie op het nieuws dat hij gaat trouwen. Met Gavin is echter alles anders, stelde hij.

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!