Gerard Joling over ‘ruzie’ met Ruud de Wild: ‘Alles uit de lucht’

Zanger en presentator Gerard Joling en DJ Ruud de Wild vochten afgelopen week een fikse ruzie uit. Gerard noemde Ruud ‘onfris’, waar de DJ keihard terugsloeg: 'Wat een leugenaar!'. Volgens Gerard Joling is de strijdbijl inmiddels weer begraven.

Gerard Joling
© Brunopress

Ruud de Wild en zijn vriendin Olcay Gulsen liggen nogal onder vuur vanwege hun reality-soap Ruud & Olcay. Kijkers worden ongemakkelijk van de commerciële avonturen van Olcay, die worden afgewisseld met Ruuds herstel van kanker. Daarnaast laat het duo zich wel érg vaak filmen terwijl ze met goede doelen bezig zijn, waardoor veel mensen een nare smaak aan Ruud & Olcay overhouden. Hoewel ‘veel’ - het programma trekt op NPO 1 ook bar weinig kijkers.

Geen probleem

Gerard Joling noemde Ruud & Olcay 'onfris om naar te kijkenen vond Ruud & Olcay de slechtste realityserie die hij ooit had gezien. In zijn radioprogramma De Wild in de Middag sloeg Ruud keihard terug. Volgens de DJ was Gerard onlangs op bezoek in de studio, en deed hij enorm aardig!

Shownieuws sprak met Gerard Joling, en volgens hem is de ruzie tussen Ruud en hij helemaal opgelost. 'Ruud de Wild heb ik gesproken; dat was een prima gesprek! Alles is uit de lucht, absoluut. Geen enkel probleem meer, ben je gek?'

Ruud en Gerard 4 ever

Enerzijds is het fijn voor het duo dat ze het weer goed gemaakt hebben, al loopt het wel een beetje met een sisser af. Ruud de Wild riep dat hij alleen maar met Gerard wilde praten in zijn uitzending, wat ongetwijfeld voor vuurwerk had gezorgd, maar uiteindelijk werd de soep dus toch niet zo heet gegeten.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Stefan Keerssemeeckers

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!