Gerard Joling: 'Ik heb alleen maar mooie kerstherinneringen'

Door Redactie
Gerard Joling: 'Ik heb alleen maar mooie kerstherinneringen'

De Nederlandse sterren vieren massaal het kerstfeest. Dat doen ze in Nederland, met hun familie, of ze zoeken een zonnig oord op. Aan Story vertellen ze wat hun meest bijzondere kerstherinnering is. 

Gerard Joling: ‘Ik heb alleen maar mooie kerstherinneringen. Met name aan de feesten in mijn schuur. En vroeger mocht ik thuis altijd de boom versieren. Elk jaar viel hij weer om, omdat we geen goede standaard hadden. Ik was dan de hele avond bezig geweest met versieringen en ’s nachts viel hij dan om. Waarna iedereen uit bed kwam om te kijken welke kerstballen er stuk waren gegaan. En natuurlijk waren er ballen gesneuveld waar je aan gehecht was. Maar het leuke was dat we dan altijd weer nieuwe gingen kopen. Dit jaar vier ik kerst bij mijn zus en zwager, waar natuurlijk ook mijn moeder en haar vriend komen. We gaan er wat leuks van maken.’

Lees alle kerstherinneringen in Story. Editie 51 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders