• Showbizz

Gerard Joling dacht de 59 jaar nooit te halen

Door Redactie
Gerard Joling dacht de 59 jaar nooit te halen

Gerard Joling viert maandag een bijzondere verjaardag. De zanger wordt 59 jaar, maar hij had nooit gedacht dat te bereiken. "Ik had niet gedacht dat ik zou oud zou worden als ik nu ben", bekende Geer voor de camera van RTL Boulevard.

Hoewel Gerard het bijzonder vindt 59 kaarsjes te mogen uitblazen, moet hij nog niet denken aan zijn zestigste verjaardag. "Dat is de doodsteek", aldus de zanger. Om zijn verjaardag te vieren gaf Gerard afgelopen weekeinde een groot feest. "Het was heel laat vannacht, een uur of 05.00, dus dat is wel pittig", biechtte hij op in 6 Inside. "Ik heb een heerlijke avond gehad. Te veel drank, maar dat schijnt zo te horen."

Bekende gasten

Onder de genodigden waren verschillende bekende Nederlanders, onder wie Bonnie St. Claire, Imca Marina, Irene Moors en Glennis Grace. Ook Olcay Gulsen was van de partij, met haar nieuwe liefde Ruud de Wild. Eregast was Gerards moeder Janny, die RTL Boulevard vertelde nog altijd apetrots te zijn op haar zoon. "Omdat hij zo gewoon blijft altijd.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Gerard Joling dacht de 59 jaar nooit te halen

Beeld: Peter Smulders | (ANP)